Guess who’s back, back again

” The best way to get things done, is simply to begin”

Credits: NeONBRAND

Het is helaas een flinke tijd geleden dat ik een blog heb geschreven op deze heerlijke website. 2,5 jaar geleden was mijn laatste blog over gelukkig zijn. Rond die tijd werd ik steeds drukker met werk en mijn vrijwilligerswerk bij de dierenambulance. Ook ging ik vanaf september dat jaar weer aan de studie. Het schoot er toen steeds bij in om wat te schrijven, maar daar komt nu verandering in!

Opnieuw beginnen

Ik ga namelijk weer beginnen met bloggen om jullie op de hoogte te houden van mijn leventje, en jullie natuurlijk een hoop tips te geven over muziek, films, eten en dergelijke. Mocht je ideeën of vragen hebben waar ik over kan schrijven dan hoor ik het graag! Reageer dan hieronder in de reacties, en wie weet zie je binnenkort jouw idee of vraag terug als blog. Er zijn natuurlijk al meer dan 2 jaar voorbij gegaan, dus waar houd ik mij nu allemaal mee bezig?

Mijn leventje nu

Op dit moment zit ik in het derde jaar van Social Work wat ik aan de Christelijke Hogeschool Ede doe. Ik heb het er enorm naar mijn zin, en ga vanaf volgende week stage lopen in een sociaal wijkteam. Het lijkt mij erg spannend en super leerzaam, dus ik ben heel benieuwd wat ik allemaal tegen ga komen. Verder werk ik nog steeds bij de Albert Heijn als verkoopmedewerker, wat nog steeds prima bevalt. Vooral de klanten helpen en advies geven vind ik er erg leuk aan.

School en werk nemen vrij veel tijd in, en ik moet goed opletten dat ik mentaal de goede dingen doe om rust te nemen. Sinds kort hebben we een moes-en siertuin waar ik zo nu en dan lekker los kan en speel ik basgitaar. Verder heb ik ondertussen ook al twee jaar een enorm lief hondje die jullie op de foto rechts bovenin kunnen zien. Ik ga regelmatig lekker met haar naar het bos om te gaan wandelen, soms ook samen met vrienden. Sinds een maandje ben ik ook begonnen met sporten, maar daarover later meer.

Een nieuw begin

Dat was een beetje in het kort mijn leventje nu. Net als velen anderen ben ik erg druk, en moet ik echt tijd vrij maken en pakken om mentaal tot rust te kunnen komen. Over rust vinden, plannen en duurzaamheid zal je vanaf nu waarschijnlijk ook wat meer gaan lezen dan voorheen. Ik ga waarschijnlijk niet regelmatig een blog posten, maar je zal zeker meer van mij gaan lezen de komende tijd. Dus kom vooral zo nu en dan eens terug! Hopelijk ben je zo een beetje op de hoogte, en ben je net zo enthousiast als ik dat Happinessallaround weer actief is.

Als je ideeën, vragen of tips hebt dan lees ik die graag! We doen het ten slotte samen #corona.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.