BEAM Festival, je was mooi!

“We’ve got a fireblazin in our hearts, no we’re never gonna stop, until the whole world knows who You are!” – Capital Kings

beam festival

Afgelopen zaterdag 5 november was de derde editie van het BEAM Festival en ik was er bij! Met artiesten als Capital Kings, Blanca, I Am They en Hanne de Vries was het een feestje. Maar er was ook ruimte om lekker laid back naar muziek te luisteren bij bijvoorbeeld Rivers&Robots en Philippa Hanna.

Favorieten

Op een festival heb je altijd wel bekende en onbekende artiesten. In dit geval kende ik de meeste al wel. Hanne de Vries en I Am They kende ik al van het jongerenprogramma van Opwekking en op het vorige BEAM Festival was ik ook al los gegaan met Capital Kings. Dus ik wist al wel een beetje wat ik kon verwachten. Ik was vooral erg benieuwd naar Rivers&Robots, die ik ben gaan luisteren dankzij dit festival en ze waren live net zo goed als op hun albums! Heerlijke rustige muziek met mooie teksten. Maar de allergrootste verrassing was toch wel Blanca, wat een power vrouw is zij! Met een dijk van een stem en een geweldige performance was het genieten geblazen. Ik ben erg blij dat ik haar toch heb gezien op het festival! Zeker een naam die je in de gaten moet houden.

Genieten

Naast de toffe artiesten was het ook gewoon mega gezellig bij het BEAM Festival. Er hing een leuke sfeer en samen met een hoop vrienden was het heerlijk genieten. Lekker lol hebben met elkaar of juist even een goed gesprek voeren. Ook waren er heerlijke meezingers, tenminste als je net als ik de Spotify lijsten van BEAM vaak luistert, waardoor je lekker gek kon doen terwijl de artiesten hun set op- of afbouwden. Verder kon je nog een documentaire over Seks, God en Trouwringen bekijken, was er de première van Priceless, nog wat seminars én de finale van BEAM Talent. En als je je dan toch nog verveelde kon je altijd terecht bij het EH/CHE café. Voor iedereen dus wat te doen!

Mocht je meer willen weten kijk dan vooral even hier. BEAM heeft regelmatig toffe evenementen dus houd ze in de gaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.