Beste musical nummers – deel 2

Keep calm and love theatre

photo-1459247512518-2d9ea60e7489

Twee weken geleden kon je op onze blog deel 1 lezen met de eerste 6 beste musical nummers. Nu deel 2, met de volgende 6 nummers!

Memory – Cats

Ik vind Cats echt één van de vreselijkste musicals, dus misschien wat gek dat dit nummer in deze blog staat. Toch vind ik dit lied wel één van de mooiste musical nummers!

Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn – The Phantom of the Opera

Samen met Les Misérables staat The Phantom of the Opera absoluut op nummer 1 van de musicals die ik heel graag nog een keer wil zien. Als het aan mij ligt zijn alle nummers uit de musical prachtig, maar als ik dan toch echt moet kiezen, is dit één van de mooiere.

Van haar te houden – Beauty and the Beast

Ja inderdaad, in deel 1 ook een Beauty and the Beast nummer en nu weer! Helaas ook van dit nummer geen versie van het afgelopen theater seizoen. Daarom ook nu die van een aantal jaren geleden, met Stanley Burleson als het Beest.

De laatste nacht – Miss Saigon

Miss Saigon is absoluut één van de meest indrukwekkende musicals die ik ooit heb gezien. Dit nummer is heel bekend en bij veel mensen favoriet. Ook een favoriet van mij, en daarom te vinden in deze blog! Alhoewel de laatste versie ook heel mooi was, blijft de eerste versie met Tony Neef en Linda Wagenmakers toch iets bijzonders hebben!

Lege Stoelen, Lege Tafels – Les Misérables

Les Misérables is zo’n musical waarvan je alle nummer wel zou kunnen noemen. Daarom ook in deze deel 2 nog een heel mooi nummer uit de musical.

Arm land – The Lion King

Alhoewel ik de film nog altijd verkies boven de musical, krijg ik van dit nummer toch altijd kippenvel. Dat komt misschien ook omdat ik het instrumentale, wat ook in de film te vinden is, ontzettend mooi vind.

Dat was het dan: de beste musical nummers deel 2! Samen met deel 1 zijn dit, mijns inziens, de beste 12 musical nummers. Welk nummer van de twee delen samen vind jij het mooist of leukste? Laat het hieronder weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.