Burgers Light: na sluitingstijd tussen de dieren!

“Nothing can dim the light which shines within”- Maya Angelou

burgers light

De winter lijkt toch weer terug in aantocht, maar dat betekent niet dat we alleen maar binnen kunnen zitten! Burgers’ Zoo heeft namelijk een ontzettend leuk evenement waar je het zeker warm van krijgt. Waan je in een wondere lichtwereld terwijl je na sluitingstijd in de dierentuin rondloopt!

Donkere dierentuin

Van 17 februari tot 5 maart kan je de onwijs mooie lichtfiguren bekijken in Burgers’ Zoo in Arnhem. Door het hele park kom je per werelddeel bijpassende dieren tegen die je zullen betoveren. Zo is er een kameleon van 10 meter lang en 6 meter hoog! Bijna de hele dierentuin zal er vol mee hangen. Dus ook de Bush, Dessert en Ocean waardoor je het niet koud zult hebben! En anders kan je altijd nog lekker warme chocolademelk drinken in het parkrestaurant, de overdekte speeltuin daar is namelijk gewoon open.

Groot en klein

Dit uitje is enorm leuk voor groot en klein. Het is al een heel avontuur dat je in de dierentuin mag rondlopen waar die normaal al gesloten is. Laat staan in het donker! Dat geeft al een extra sfeer en door de prachtige lichtgevende dieren wordt dit alleen maar meer. Voor 10 euro kan je de hele avond van Burgers Light genieten van de mooie lampen en dieren. Ga je liever overdag ook nog? Dan betaal je het bedrag van een gewoon kaartje, maar dan heb je gelijk twee verschillende uitjes op één dag!

Voor meer informatie kan je op de website kijken, en houd ze komend weekend goed in de gaten want dan komt er een sneak-peek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.