Ga naar bestemming onbekend met Srprs.me!

“Travelling, it leaves you speechless then turns you into a storyteller”

srprs.me

De lente is begonnen en dat betekent dat we al lekker kunnen gaan wegdromen over de zomervakantie. Je kan dat altijd een jaar van te voren boeken of juist de last minute deals pakken. Voor beide kan je terecht bij Srprs.me. Zij boeken je vakantie en je komt er pas op het vliegveld achter waar je heen gaat! Boek je ook bestemming onbekend met Srprs.me?

Uitleg

Maar hoe werkt dat dan precies? Op Srprs.me heb je keuze tussen verschillende thema’s. Je gaat in ieder geval altijd naar een stad ergens in Europa of in de wereld. Je kan aangeven met hoeveel personen je gaat, welke periode en hoe lang. Ook kan je hen laten weten naar welke plaatsen je al bent geweest en voorlopig even genoeg van hebt gezien. Vervolgens doen zij de rest. 7 dagen voor vertrek krijg je meldingen over de weersverwachtingen in de plaats van bestemming zodat je weet wat je in je koffer kan doen. Een paar dagen voor vertrek krijg je dan een kraskaart in je brievenbus. Je moet alleen wel de verleiding weerstaan om dan niet gelijk al te kijken waar je heen gaat! Als je op het vliegveld staat kan je gaan krassen en weet je waar je heen gaat. Het ligt aan welk thema je hebt gekozen maar in principe zijn de accommodaties op bestemming gewoon al voor je geregeld. Het enige wat je zelf dus hoeft te doen is je laten verrassen!

Thema’s

Je hebt dus meerdere thema’s waar je uit kan kiezen en wat bepalend is voor wat voor vakantie het wordt. Zo heb je Adventure, daar staan alleen je begin en eindpunt vast en alles er tussen in zul je zelf moeten regelen. Dus waar je slaapt en hoe je van de ene naar de anders stad gaat moet je zelf fixen!

En dan heb je ook City Tripping. Een paar dagen naar een willekeurige stad in Europa. Je accommodatie ligt midden in de stad zodat je al in de buurt bent van alle leuke dingen die jouw bestemming te bieden heeft. Als je liever meerdere steden in een paar dagen wilt doen kan je ook kiezen voor Multi City. Zo kan je binnen 5 of 7 dagen 2 steden ontdekken of in 8 of 10 dagen 3 steden. Ideaal voor als je in een vrij korte tijd toch een paar steden wilt bezoeken!

Heb je niet zoveel geld te besteden voor de vakantie? Dan kan je het thema Broke boeken. Je slaapt in toffe hostels en kan lekker een paar dagen in een leuke stad door brengen. Ideaal voor als je toch op vakantie wilt ondanks een krap budget!

Als je gegarandeerd zon wilt hebben kan je bij het thema Sunsation Recharge terecht. Lekker niks doen en genieten van de zon. Je accommodatie ligt dicht bij de zee zodat je zo lang mogelijk op het strand kan blijven liggen.

Als je geen reisgenoten hebt maar toch een stedentrip wilt doen kan je Solo Together boeken. Dan ga je met andere reizigers samen op vakantie! Als je niet van vliegen houd kan je nog het Road Tripping thema uitproberen waar je met de auto naar bestemming onbekend rijdt.

Weet je nog steeds niet of dit iets voor jou is of hoe het werkt? Kijk dan nog even onderstaand filmpje en anders kan je op Youtube een hoop video’s vinden van mensen die met Srprs.me zijn mee geweest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.