Surprise! Mijn gewonnen pakketje van Ark Media

“Between the pages of a book is a lovely place to be”

Ark Media pakketje

Ik zat rustig mijn mail te bekijken toen ik opeens zag dat Ark Media mij had getagged op Facebook. Nu komt het niet zo vaak voor dat een bedrijf mij tagt dus ik ging gauw even kijken wat er aan de hand was. Zij geven elke maand één van hun volgers een verrassingspakketje en dit keer was ik dat! Echt super leuk en zeker een grote verrassing. Van de week kreeg ik hem binnen en het leek mij heel leuk om met jullie te delen wat ik van hen gekregen heb!

Heer, ik luister – Marie Chapian

Het grootste cadeautje uit het pakket was dit leuke dagboek van Marie Chapian. Zelf kende ik zowel het boekje als de schrijfster niet dus ik was erg benieuwd. Er is een stukje voor elke dag van het jaar. Het lijken bijna gedichtjes maar het zijn verschillende bijbelverzen achter elkaar gezet. Ik houd nooit zo van hele lange stukjes bij dagboekjes of dat je hele hoofdstukken moet lezen en daarom is dit boekje ideaal voor mij! Korte stukjes die makkelijk weglezen maar wel een mooie betekenis hebben.

Je Bent Kostbaar en Moed

Max Lucado is een bekende in de christelijke literatuur, maar dit schattige boekje kende ik nog niet! Het staat vol met allemaal hele korte stukjes uit andere boeken van hem en ze gaan allemaal over hoe kostbaar je bent. Achterop staat dan ook: “Je bent kostbaar omdat God je gemaakt heeft: Je mag er zijn.” En daar ben ik het helemaal eens voor zowel mezelf als voor jullie!

Ook heb ik het boekje van Sebastiaan Poelen gekregen. Net Als Marie Chapian kende ik hem ook nog niet. Op de achterkant lees ik dat hij als producer heeft meegewerkt bij EO-Jongeren en hij spreekt voor groepen of verenigingen van kerken. Dit is een boekje met 40 bijbelteksten met overdenkingen. Het zijn verschillende teksten maar hebben wel allemaal iets te maken met moed. Ik ben erg benieuwd wat ik in dit boekje ga tegenkomen maar het ziet er erg tof uit!

Spulletjes

Verder zaten er ook nog wat andere spulletjes in. Zo zaten er twee leuke Morgenster kaarten kaarten in die ik kan opsturen, een pen van Bible Fit, kauwgum van Ark Media, een leuk notitieboekje, leuke tape en een aantal boekenleggers. Ook hadden ze nog een leuk kaartje voor mij en een leuk papieren tasje.

Ik voelde me echt even jarig met zoveel cadeautjes! Ik wil Ark Media echt enorm bedanken voor het leuke pakketje want hier ga ik echt een hoop plezier mee hebben! Als je nu nieuwsgierig bent geworden wat ze allemaal nog meer hebben kan je even op hun website kijken, ik heb nu gemerkt dat ze een hoop leuke dingetjes hebben!

Disclaimer: het gaat hier niet om een reclame actie, ik heb dit pakketje echt zomaar gewonnen!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.