Heartbeat Weekend 2017

“Hij heelt je hart. Je huilt niet meer. Hij maakt je heel en morgen dans je weer”

heartbeat weekend
Credits: Zac Durant

Zoals jullie weten was ik vorig jaar super enthousiast over het Heartbeat Weekend dus zodra het kon heb ik mij aangemeld voor dit jaar en afgelopen weekend was het zover. En man wat was het weer tof! Een hoop nieuwe leuke mensen ontmoet, mooie momenten gehad en ook veel lol gehad.

Alleen is niet alleen

Dit jaar vond ik het ergens best wel spannend om te gaan. Vorig jaar ging ik samen met een vriendin waar ik toen alles samen mee deed en dit jaar ging ik alleen. Ik wist wel dat goede vrienden van mij gingen maar toch ging ik mij zorgen maken over naast wie ik dan tijdens de maaltijden moest zitten. Lang leve een hoofd die over alles honderd keer nadenkt… En toch ging ik, want ik wist hoe tof het was en wat voor heerlijke sfeer er bij Heartbeat hangt. Juist door de specifieke leeftijdscategorie (16 tot 28 jaar) en door de manier hoe het is opgezet raak je snel in contact met mensen en ben je hartstikke welkom. Ik kwam al vrij snel mijn vrienden tegen en heb met hen en nieuwe toffe vrienden een gaaf weekend gehad.

Broers en zussen

Had ik al gezegd hoe tof ik Heartbeat vind? 😛 Hoe de mensen daar zijn is gewoon heerlijk. Iedereen loopt met vreugde en liefde rondt. Iedereen is puur en je mag écht komen en zijn zoals je bent. Niets is gek of raar, we kijken toch door God’s ogen naar elkaar. En dat is wat Heartbeat voor mij is. Een thuis, een plek waar ik veilig ben en waar mijn familie is. Dat zal je mij dus ook horen zeggen als je vraagt hoe het voor mij voelt. Het voelde afgelopen weekend echt als thuis komen en als een stukje hemel op aarde.

Vrienden

En ik wist al dat familie ook als vrienden kan voelen. Zo ook dit weekend. Man wat heb ik (te) gekke vrienden! Heb heerlijk gelachen en dingen gedaan die ik normaal niet zo snel zou doen, zoals schreeuwend met confettikanonnen naar voren rennen. Of op het podium staan met mijn te gekke vrienden uit mijn smallgroupje van vorig jaar. Ik voel mij echt gezegend. Vooral ook omdat die vriendengroep dit weekend nóg groter is geworden. En het is zó bijzonder dat je naast lekker gek doen ook serieuze gesprekken kan hebben en er écht voor elkaar bent.

Ik hoop dat iedereen die is geweest net zo’n tof weekend heeft gehad als ik en God heeft gemerkt. Als je Heartbeat nog niet kent, check dan vooral even de website. En ik kan je vertellen, als je gaat, gaat het je zoveel meer brengen dan je denkt!

Oh en wil je nog even nagenieten van de nummers check dan even mijn afspeellijst van dit jaar of die van vorig jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.