Heartbeat Weekend 2016

“Let your heart beat for Jesus”

heartbeat weekend

Wauw wat heb ik een geweldig weekend gehad! Dit jaar ben ik voor het eerst naar het Heartbeat Weekend geweest. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar het was gaver dan ik had kunnen bedenken. God was continu aanwezig en heeft hele toffe dingen gedaan.

Heartbeat Nederland

Heartbeat zet zich in voor jongeren van 16 tot 28 jaar. Dit doen ze door één keer in het jaar een Heartbeat Dag en een Heartbeat Weekend te organiseren. Ook hebben ze elke maand Transformed. Het mooie aan Heartbeat vind ik dat het voor iedereen is. Het maakt niet uit of je wel of niet christelijk bent en het maakt niet uit uit welke kerk of gemeente je komt, iedereen mag er zijn! En juist deze doelgroep wordt vaak vergeten, alles is erg gericht op tieners dus het is echt tof dat zij zich inzetten voor deze doelgroep. Dit weekend heb ik ook hun plannen voor de toekomst gehoord en ze gaan nog hele gave dingen doen!

Christ is enough

Man wat was dat een gaaf weekend! Onwijs mooi thema “Walls Down”, reken af met jouw muren. David de Vos, Kees Kraaijenoord, Martin Koornstra en Michiel Koers hadden hier elk een mooie preek over. Ze stelden zich allemaal kwetsbaar op en hadden een hoop dingen die bij veel mensen binnen kwamen. Voor de diensten kwam je samen met je smallgroup, een aantal mensen van jouw leeftijd waarmee je wat dingen kon delen. Ook dit was erg tof, mijn groepje was heel open en we konden elkaar hele goede adviezen en inzichten geven. Het was ook mooi om zo te horen hoe anderen dit weekend beleefden en wat God heeft gedaan.

Als jij tussen de 16 en 28 bent raad ik je echt aan om volgend jaar naar het Heartbeat Weekend of Heartbeat Dag te gaan. God is echt aanwezig en het is zo tof om met leeftijdsgenoten met alle achtergronden met geloof bezig te zijn. Ook staat ontmoeting centraal waardoor je continu andere gelovige mensen van jouw leeftijd tegen komt wat erg tof is. Dus genoeg redenen om 27 tot 29 oktober 2017 alvast in je agenda te onderstrepen. Ik zie je daar!

En als je wilt weten wat voor toffe nummers we hebben gezongen of als je een afterparty wilt houden klik je hier.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.