Album alert: Hillsong Worship – Let There Be Light

“Spirit lead me where my trust is without borders”- Oceans (Where feet may fail)

let there be light

Hillsong is een naam die bijna iedereen wel kent. Tegenwoordig heb je Hillsong, Hillsong Young & Free, Hillsong United en Hillsong Worship. Van die laatste is afgelopen 14 oktober een nieuw album uitgekomen: Let There Be Light.

Old but gold

Een nieuw album maar hetzelfde geluid wat je van Hillsong gewend bent. Wat tof is aan dit album is dat er meerdere leadzangers zijn gebruikt. Hierdoor heb je wel steeds een andere sound wat erg prettig is. Let wel op dat dit een album van Hillsong Worship is, dit betekent rustigere nummers dan dat je van Hillsong United of Hillsong Young & Free gewend bent. Dus als je zoekt naar nummers om op te feesten raad ik je die aan. Dit is echt een album waarbij je je op God kan richten en Hem kan aanbidden.

Meezingers

In Nederland worden er veel liedjes van Hillsong gezongen, het zal mij ook niets verbazen als er van Let There Be Light weer wat nummers in de Nederlandse kerken voorbij gaan komen. Wat ik zelf heerlijk vind aan de liedjes van Hillsong is dat ze allemaal 4 minuten of langer zijn waardoor je helemaal op kan gaan in de nummers zonder dat ze al heel snel worden afgebroken. Dit album is zeker een aanrader als je mooie worship nummers zoekt!

Je kan het album in 3 varianten kopen. Als cd, dvd en deluxe edition waarin je zowel de cd als de dvd hebt. Als je liever eerst wat nummers wilt luisteren voordat je het album koopt kan je terecht bij Spotify, daar staat het album namelijk al op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.