Kijktip: Kerstfilms op Netflix

“Baby it’s cold outside”

kerstfilms op netflix

Heb je net als ik zin om al kerstfilms te kijken? Dan vind je hieronder wat leuke titels die op Netflix staan! Als je liever zelf wat wilt kiezen is er al wel een apart kopje aangemaakt, check in Netflix dan vooral ‘Favorieten tijdens de feestdagen’. Als je alvast een selectie wilt maken vind je hieronder wat leuke film tips!

Home Alone

Deze klassieker die we ondertussen wel uit ons hoofd kennen is ook te vinden op Netflix. De film waar het allemaal mee begon, Kevin beland alleen in huis terwijl de rest van de familie onderweg is en moet het opnemen tegen een paar boeven. Hilariteit gegarandeerd vanwege de slimme manieren van Kevin om de boeven buiten de deur te houden.

How The Grinch Stole Christmas

Als je op zoek bent naar een kerstfilm met hele droge idiote humor moet je How The Grinch Stole Christmas kijken. In Who stad wonen de Who’s die geobsedeerd zijn met kerstmis vieren. Op een berg vlak bij hun stadje woont de Grinch, hij heeft al jaren lang een ontzettende hekel aan kerstmis en is van plan om dit jaar actie te ondernemen. Een meisje uit Who stad probeert hem op andere gedachten te brengen. Maar of dat lukt… De Grinch heeft ontzettend bizarre humor, dus be prepared!

A Christmas Carol

Dit bekende verhaal van Charles Dickens over de gierige Scrooge die een beetje als Dagobert Duck leeft is algemeen bekend. Na een aantal dromen gooit hij het roer om en wordt hij de aardige man zoals hij vroeger ooit was. Nu zijn er zoveel verfilmingen van dat er ook op Netflix verschillende films over te vinden zijn. Zo heb je de Disney verfilming maar ook een Muppets variant. Voor iedereen die dit verhaal niet kent en verschillende smaken heeft qua genres is er wel een versie van dit verhaal te vinden op Netflix!

Kerstverhalen van Mickey en zijn vrienden

Als je net als wij fan bent van Disney is dit een kerstfilm die je zeker gezien moet hebben! Met meerdere verhalen in één met de bekendste Disney figuren heb je geheid een leuke avond. Met Mickey, Minnie, Donald, Goofy én knabbel en babbel is er voor iedereen wat leuks. En de tante met de ‘Waar zijn mijn kusjes? Waar zijn mijn knuffeltjes?’ herkent iedereen waarschijnlijk wel in zijn eigen familie.

Hachi

Op Netflix staan vooral kerstfilms over de kerstman en vergelijkbare kersttaferelen. Als je toch een kerstfilm met diepgang wilt kan je Hachi kijken. Een hond die elke dag op zijn baasje wacht op het station, zelfs wanneer zijn baasje niet meer leeft. Dit is wel een tranentrekker dus zet die doos met tissues alvast op tafel!

Zoals je ziet zijn het vooral kerstfilms om lekker dom naar te kunnen kijken. Netflix zal de komende tijd ongetwijfeld nog wat meer films toevoegen al heb je nu ook een redelijk aanbod. Voor meer diepgang of the ultimate kerstfilm Elf zal je helaas ergens anders moeten kijken.

Wat is jouw favoriete kerstfilm? Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.