De laatste blog van 2016!

“It’s the final countdown!”- Europe

blog

Dit is hem dan! Onze allerlaatste blog van 2016. We hebben nu een paar maanden al een hoop leuke dingen op onze blog mogen schrijven en we hopen dat we dat ook nog heel wat maanden kunnen en zullen doen. We wensen jullie allemaal een fijne jaarwisseling en vooral een gelukkig nieuwjaar! En bedankt voor het lezen van onze blogs, vinden we heel leuk!

Dit zijn onze top 5 gelezen artikelen van de afgelopen maanden:

Heartbeat Weekend 2016

Mijn blog over het Heartbeat Weekend van dit jaar is as we speak 161 keer gelezen. Mede dankzij Heartbeat die dit op hun Facebook heeft gedeeld is het zo vaak bekeken, echt heel tof!

Review: Disney Klassieke Filmfiguren Kleurkunst

Dit artikel blijkt ons nog steeds verrassen, bijna dagelijks hebben we nog nieuwe lezers. De tussenstand staat momenteel op 158 en blijft groeien! Waarschijnlijk omdat er weinig andere blogs over zijn en er geen webshops zijn die dit leuke kleurboek verkopen.

Let’s go for a ride

Ook hier is het weer het geval dat door middel van delen het vaak gelezen is. Dankzij een deel en tag actie van mijn vader hebben de Twitter accounts van Motorroutes.net en ANWB Promotor het artikel gedeeld met hun volgers. Dat heeft bijgedragen aan een mooi aantal lezers, het artikel is namelijk 61 keer gelezen!

Review: The Disney Book

Deze blog van Lise wordt net als het kleurboek nog regelmatig gevonden en gelezen via Google! Vergeleken met het kleurboek is het wel knap dat deze nog steeds gevonden wordt. Er zijn namelijk heel veel webshops die dit boek verkopen en blogs die erover hebben geschreven. En toch staat de lezerstand op 25 en counting!

Wie is de Mol 2017: Kandidaten

Facebook laat posts zien op je interesses. Dat bleek wel toen ik het artikel over de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol online gooide! In totaal is hij 20 keer gelezen, maar als je bekijkt dat dat allemaal op 1 dag was is dat best wel tof!

Nogmaals bedankt voor het lezen, liken en reageren en op naar een mooi 2017!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.