Living the dream

“My mom said ‘follow your dreams’ so I went back to bed”

living the dream

Als mensen moeten wij vaak veel dingen. Van onszelf maar vooral van de maatschappij. We moeten hard werken, carrière maken, onze dromen volgen en ga zo maar door. Op dit moment ben ik zelf veel met deze dingen bezig, althans, geen carrière maken maar wel met hard werken en mijn dromen volgen en dat deel ik vandaag graag met jullie. Zo ga ik met mijn ouders een woonzorgboerderij opzetten, ga ik leren radio maken bij 055FM en ga ik ook een hoop andere leuke dingen doen!

De Besorhoeve

Laten we beginnen met het meest persoonlijke, namelijk de woonzorgboerderij die ik en mijn ouders aan het opzetten zijn. Deze droom begon eigenlijk als droom van mijn ouders en ik ben er later bij in gestapt. Ze hadden al heel lang de droom om mensen te helpen die even rust nodig hadden. Door er verder mee bezig te gaan en er meer over na te denken zijn ze gekomen op een woonzorgboederij. Hier kunnen jongvolwassenen met een indicatie voor begeleidend wonen terecht en creëren we een paar plekken voor volwassenen die rust en misschien begeleiding nodig hebben. Op dit moment zijn we druk bezig met een pand zoeken en vanaf daar kan alles waarschijnlijk heel snel gaan. Ik vind het heel tof om hierin mee te helpen want als klein kind wou ik al mijn eigen dierenasiel beginnen op een boerderij en nu ga ik zelf op een boerderij wonen! Ik ga dan geen dieren helpen maar mensen maar dat vind ik net zo tof om te doen.

Bloggen en radio maken

Dan komen we aan bij de volgende twee dingen die ik al heeeel lang wou doen. Namelijk een eigen blog beginnen en leren radio maken/presenteren! Zoals je nu kan zien en lezen is die blog beginnen gelukt. En binnenkort ga ik presenteren bij het jongerenprogramma van RTV Apeldoorn: 055FM. Dit is voor en door jongeren en de ideale kans om te leren presenteren en radio maken. Vanaf de middelbare school wou ik al bij BEAM Radio mee doen maar zonder ervaring kon dat niet. Dus na een tijdje viel die droom een beetje stil bij mij. Maar, toen kwam er een vacature van radio dj voorbij van EO/3FM en begon het weer te kriebelen. Vlak daarna kwam er een gesponsord bericht van 055FM voorbij op Facebook dat ze mensen zochten, en toen kon ik het toch niet laten om mij aan te melden. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte wanneer ik er te horen ben!

Uitjes

Dit jaar ga ik ook een paar hele toffe dingen doen die al heel lang op mijn verlanglijstje staan! Zo ga ik over twee weken met Lise naar Disneyland Parijs wat we al heel lang gepland hadden staan. Helaas kwam er door persoonlijke omstandigheden van ons beide elke keer iets tussen maar nu is het bijna zover! Dubbel zo leuk dat je nu ook een hoop nieuwe dingen hebt vanwege de 25e verjaardag van Disneyland.

In de zomervakantie ga ik mee met een reis van HGJB naar Spanje om daar in oude Volkswagenbusjes rond te gaan touren! Ik heb altijd al zo’n busje gewild of er op z’n minst in hebben gereden dus toen ik deze reis voorbij zag komen wist ik niet hoe snel ik mij aan moest melden!

Wat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje stond was meer dan 1 dag achter elkaar spenderen in de Efteling en bij de Efteling overnachten. En ook dat wordt nu werkelijkheid! Vlak na mijn verjaardag gaan Lise en ik 3 dagen en 2 nachten naar de Efteling. We verblijven dan in het nieuwe vakantiepark Het Loonsche Land. En of we er zin in hebben!

Ondertussen ben ik dus hartstikke druk met mijn baantjes bij de Albert Heijn, THR en De Besorhoeve maar gelukkig zijn er tussendoor een hoop leuke dingen waar ik van kan genieten! En weet je, het kan ook zijn dat je op dit moment geen dromen hebt. Maar als je eens gek doet en wat anders gaat doen merk je vanzelf wel waar je energie van krijgt of wat je droom is. En als het dan inderdaad zover is kan de plezier beginnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.