Mijn roadtrip in Andalusië / Deel 2

“Let’s go and get lost”

roadtrip in Andalusië

Het is ondertussen officieel herfst. Qua weer was het dat al een tijdje en daardoor verlangde ik weer terug naar mijn heerlijke vakantie in het zonnige Spanje. Al eerder schreef ik over mijn roadtrip in Andalusië en kreeg ik zoveel enthousiaste reacties dat ik niets anders kon doen dan een deel 2 maken. Dus twee goede redenen om het weer eens lekker over mijn vakantie te hebben!

Roadtrippin’

Ik kan het iedereen aanraden om een keer een vakantie te boeken en lekker te gaan rondreizen. Als je op die manier reist maakt het namelijk niet uit als je verkeerd rijdt of hoe laat je ergens aan komt. Het gaat namelijk om de gezelligheid onderweg! Genieten van elkaar, genieten van de muziek en genieten van de omgeving. Als je langs of door een leuk dorpje rijdt stop je daar gewoon even. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Je komt zo vaak de leukste eettentjes of mooie uitzichten tegen. Zo zijn wij een keer met een paar busjes gestopt bij Vejer de la Frontera en kwamen we terecht bij een restaurantje met een ober die Nederlands sprak. Bleek dat hij 3 maanden in Brabant heeft gewerkt als ober. Het was hilarisch om met een Spaanse ober afscheid te nemen met ‘HOUDOE’! Zulke dingen kan je niet plannen, die gebeuren gewoon.

Stierenarena

Waar wij waren was de HGJB vlag, en zo ook in de stierenarena van Ronda. Één van de reisleiders kwam op het briljant idee om met vlag en al een stierengevecht na te doen. De meesten van ons zaten op de tribune dus konden we mooi toekijken hoe hij met de vlag om een andere bezoekster heen rende en vervolgens één van ons uitdaagde als stier. Hadden we toch nog mooi ons eigen live stierengevecht, en gelukkig minder bloederig dan de officiële stierengevechten 😉

Lekker vals meebléren

Als je zegt roadtrip zeggen veel mensen gelijk muziek/karaoke. En als iemand die het heerlijk vind om afspeellijsten te maken kon ik het natuurlijk niet laten om er eentje te maken voor de vakantie. En gelukkig maar want zo heb ik heerlijk met de mensen in mijn busje kunnen meebléren met o.a. Wake Me Up Before You Go-Go, Salsa Tequila, Mambo No.5 en nog meer heerlijke meezingers. Vooral Salsa Tequila was heerlijk om mee te bléren onder de Spaanse zon!

UNO, DOS, TRES…..TEQUILAAAA!!!!

Verder waren er natuurlijk nog meer muzikale juweeltjes op vakantie, goeie gesprekken en leuke mensen. Lekker met elkaar eten, drankjes doen, rondleiders spelen, fanatiek 30 Seconds spelen of minder fanatiek Weerwolven spelen en nog veel meer leuke, gekke en idiote dingen maakte de vakantie helemaal compleet!

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming en waarom? Let me know!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.