My life in 20 questions tag

“Life is better when you’re laughing”

20 questions tag

Terwijl ik op Bloglovin’ op zoek was naar inspiratie kwam er iets leuks in mij op voor een nieuwe blog. Het leek mij al een tijdje leuk om ook wat persoonlijker te gaan bloggen maar om dat zomaar te doen is een vrij grote stap. En daarom heb ik de My Life in 20 Questions tag gekozen om vandaag te doen!

Wat is je lievelingskleur?

Mijn lievelingskleur is rood! Als ik ergens iets roods zie wil ik gelijk kijken of het wat leuks is. Maar voor handige spullen vind ik mintgroen ook een erg leuke kleur! Zo zag ik bij Retro Warenhuis een hele leuke weegschaal en broodtrommel in mintgroen en mijn koffer is in diezelfde leuke kleur!

Wat is je favoriete nummer?

Aangezien ik niet echt een favoriet nummer heb zal ik mijn favoriete muzieknummer wel met jullie delen. En dat is Love Addict van Family Force 5 a.k.a. mijn favoriete band!

Wat is jouw droomcarrière?

Ik ben iemand die ontzettend veel dingen leuk vind om te doen dus ik heb niet echt iets specifieks. Wel vind ik het supertof om samen met mijn ouders een woonzorgboerderij te gaan beginnen, waar we ook mee bezig zijn, want op een boerderij wonen is van kinds af aan al een droom van mij!

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Apeldoorn blijf ik een ontzettend leuke, mooie en praktische stad vinden. Dus ik zou het niet erg vinden om hier ooit op mezelf te gaan wonen! Al lijkt het mij stiekem ook heel tof om een tijdje in Gent of Brugge te wonen. Is dan wel weer bij onze zuiderburen dus of dat wat voor mij is is weer een ander verhaal…

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Voor gewone dingetjes in Apeldoorn vind ik het heerlijk om lekker op de fiets te gaan. Muziekje op en gaan! Voor vakanties vind ik het heerlijk om in een busje of met het vliegtuig te reizen. Het heeft allebei voordelen en nadelen maar die vind ik wel allebei beter dan met de auto!

Wat doe je in je vrije tijd?

Netflixen. Nu doe ik ook nog wel andere dingen maar Netflix staat voorlopig op nummer één. Ook vind ik het heerlijke om basgitaar te spelen, te fotograferen of lekker op mijn longboard cruisen. En natuurlijk bloggen! Dit doe ik omdat ik het leuk vind en voorlopig is het nog niet mijn werk haha.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Ik ben niet echt een shopaholic en koop vooral kleding die ik lekker vind zitten. Ik heb dus niet echt een favoriete winkel omdat het er vooral om gaat dat het lekker zit! De winkels waar ik momenteel vaak slaag zijn Bonprix en de C&A en verder ligt het aan de winkels die in de stad zitten.

Naar welk concert zou je graag gaan?

Bruno Mars. Ik vind niet al zijn teksten even normaal en goed maar zijn muziek is briljant. Helaas vind ik de kaartjes te duur om te kopen maar ik had er wel graag bij willen zijn! Ook wil ik nog een keer Pentatonix en Earth, Wind & Fire live zien.

Wat is je favoriete thee smaak?

Rooibos, geen twijfel over mogelijk.

Verzamel je iets?

Uh heb je even? Ik verzamel Disney dvd’s, Disney Tsum Tsums, postzegels, nu dankzij Postcrossing ook postkaarten, en ik vind van die munten die je van 5 cent kan draaien of munten die je voor 2 euro kan kopen bij parken of museums ook leuk!

Je slaapt niet zonder…

Een pyjama! Ik moet altijd een pyjama hebben, ik val als ik echt moe ben vast ook wel met kleren in slaap maar anders wil ik echt een pyjama! En thuis kan ik ook niet zonder mijn knuffel Sammie, een lief hondje die ik nu al heel wat jaren heb. De laatste tijd blijft hij lekker thuis als ik ga logeren of op vakantie ga maar eerder kon zelfs dat niet zonder hem!

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Sowieso vind ik het stom dat ik het dan aan mijzelf zou moeten besteden. Ik geef het veel liever weg. Maargoed als ik 1 miljoen helemaal voor mijzelf zou krijgen zou ik een leuk huis kopen en wat leuke tripjes boeken naar onder andere Disneyland in Amerika. En er staan nog wat lp’s en cd’s op mijn verlanglijstje. En een spiegelreflexcamera is dan ook wel wat!

Wat is je favoriete make-up merk?

Het enige wat ik aan make-up draag is mascara en die is standaard van Essence.

Wat is je favoriete seizoen?

Verschilt heel erg in welk opzicht! Ik vind het namelijk heerlijk om in t-shirt en korte broek rond te lopen dus in dat opzicht de zomer maar tegelijkertijd houd ik ook van de winter, vooral als er sneeuw ligt!

Slaap je met de deuren open of dicht?

Dicht. Mijn slaapkamerdeur zit sowieso altijd dicht dus waarom zou ik hem dan open zetten? 😉

Wat eet je het liefst?

Spareribs, pizza of zalm. Die drie vind ik echt het lekkerste! Uiteraard niet bij elkaar haha.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik vind het heerlijk om te schrijven en het leek mij leuk om dat met andere mensen te delen. Ook had ik dan gelijk een reden om iets te schrijven. Anders schreef ik alleen maar verslagen voor school of mailtjes… Het leek mij ook heel tof om bepaalde dingen over te brengen op andere mensen en om andere mensen te inspireren!

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Ik dacht eerst van niet maar ik bedacht mij dat ik het BEAM Magazine krijg! Vroeger ben ik nog op de Donald Duck en de Hitkrant geabonneerd geweest.

Wat is je favoriete parfum?

Ik draag geen parfum en heb er ook totaal geen verstand van dus geen!

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Volgens mij zat ik Snapchat en Instagram te checken!

Dat waren alle 20 vragen! Vond je dit leuk of wil je nog een andere dingen weten van mij? Laat het dan vooral even weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.