Nieuw seizoen Flikken Maastricht!

“The reality is, sometimes good cops do bad things”

flikken maastricht

Aankomende vrijdag is het zover, het begin van het elfde seizoen van Flikken Maastricht! Eva en Wolfs zijn terug en het beloofd weer een spannend seizoen te worden. Benieuwd naar het volgende seizoen of wil je nog even een opfrisser van de laatste cliffhanger? Lees dan vooral even verder!

Vorig seizoen

Spoiler alert, als je liever de laatste aflevering van vorig seizoen wilt kijken kan je beter eerst hier kijken voordat je verder leest.

Waar eindigde het vorige seizoen ook al weer mee? Vast een vraag die al bij je boven is gekomen. In de laatste aflevering zagen we hoe Wolfs zijn dochter Fleur uit de gevangenis weet te halen. De officier van justitie, Jens Bols, heeft beveiliging nodig na een aanslag bij hem thuis. Eva en Wolfs moeten hem beveiligen, maar aangezien Wolfs te druk is met zijn dochter neemt Eva de eerste nacht voor haar rekening. Echter komt die avond een duistere kant van Bols naar boven wanneer Eva twee vermoorde bewakers ziet en vervolgens met een taser door Bols naar de grond wordt gewerkt. In het laatste shot zie je een vliegtuig opstijgen, maar zouden Wolfs en Fleur daar ook in zitten?

Seizoen 11

Alweer het elfde seizoen van deze bloedstollende serie, maar, hebben we nu niet alles al gezien? Vast wel, maar de ene crimineel is de andere niet dus er gebeurt altijd wel iets wat toch net weer anders is. In de seizoenstrailer is al het een en ander te zien. Zo weet je eigenlijk al meteen dat Eva de acties van Bols wel overleefd moet hebben en dat Wolfs op de een of andere manier gewoon in Nederland is. Ook komen er weer wat shots van Romeo en Marion voorbij en zie je al wat actie voorbij komen. Oftewel, een nieuw seizoen met nieuwe criminelen, dezelfde vijanden en hetzelfde team.

Vanaf 16 december is Seizoen 11 van Flikken Maastricht elke vrijdagavond te zien om 20.30 op NPO 1, kijken dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.