Nieuwe releases in 2017 deel 1

“My momma always said: life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get”- Forrest Gump

nieuwe releases

Iedereen houdt er wel van, lekker een avondje naar de bioscoop. Afgelopen jaar waren er veel goede films te zien, maar wat kunnen we in 2017 verwachten? Vooral heel veel sequels en vervolgen maar dat maakt het niet minder leuk! Check hieronder een selectie van heel wat toffe nieuwe releases.

Storm: Letters van Vuur

Deze film die wat weg heeft van De Brief voor de Koning komt 19 januari in de bioscoop. Storm helpt zijn vader door een verboden brief van Maarten Luther te drukken maar komt hierdoor in gevaar. Terwijl zijn vader gevangen zit probeert Storm toch het bericht te verspreiden, lukt het hem om de soldaten te slim af te zijn? Een leuke familiefilm die het waard is om te bezoeken!

A Monster Calls

Conor O’Malley vlucht in zijn eigen fantasiewereld van de werkelijkheid en spreekt hier elke avond met zijn monster. Dit monster verteld hem verhalen en neemt Conor mee op avontuur om de realiteit te accepteren. Voor kinderen misschien niet de ideale film maar voor volwassenen die van fantasie en drama houden een interessante film! Vanaf 2 februari kan je met Conor mee op avontuur.

Tuintje In Mijn Hart

Voor alle Surinamers of liefhebbers van Suriname is dit een heerlijke film. Axel is een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont inclusief alle gevolgen van dien. Als zijn moeder met kerst wat belangrijks heeft te vertellen komt de hele familie weer bij elkaar maar al gauw slaan alle stoppen door tijdens het kerstdiner. Hoe dat af loopt kan je vanaf 2 maart in de bioscoop zien!

Beauty & The Beast

Disney fans opgelet! Vanaf 29 maart is de live action versie van Belle en het Beest in de bioscoop. Zie hoe Lumiere en Cogsworth tot leven komen en volg Emma Watson als Belle in dit spannende verhaal. Wij zijn erg nieuwsgierig hoe ze dit populaire Disney verhaal hebben gemaakt en neer hebben gezet. Wij zitten al klaar, jij ook?

Fast And Furious 8

De fans van Fast and Furious kunnen hun hart weer ophalen met een nieuwe film! Het lijkt er op dat het team nu een normaal leven gevonden heeft. Dom en Letty zijn op huwelijksreis als Dom wordt verleid naar misdaad en verraad door een mysterieuze vrouw. De crew moet met man en macht er voor zorgen dat de wereld niet in chaos valt. Check het vanaf 13 april in de bioscoop!

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Vanaf 27 april vind je Groot en zijn vrienden weer terug in het heelal! Dit keer gaat Star-Lord op zoek naar zijn vader en naar zichzelf. Met de Awesome Mixtape #2 beschermen ze zichzelf terwijl ze steeds meer mysterieuze geheimen ontrafelen.

Baywatch

Baywatch, iedereen heeft er vast wel een keer wat van gehoord. Van deze populaire serie van vroeger komt nu een vervolg als film! Of ze de hoge verwachtingen gaan waarmaken is nog de vraag. Beslis zelf of ze hier aan voldoen vanaf 11 mei. Met acteurs als Dwayne Johnsons en Zac Efron zal het op  het gebied van eye candy vast goed zitten.

Pirates of the Carribean: Salazars Revenge

Maak je klaar voor een hoop hilariteit en spanning, 24 mei is het zover: Captain Jack Sparrow is weer terug! Dit keer neemt hij het op tegen een oude aartsvijand genaamd Salazar. De enige manier waarop Sparrow hem kan verslaan is met de drietand van Poseidon. Oude en nieuwe bekenden komen bij elkaar voor een nieuwe film in de PODC reeks!

The Divergent Series: Ascendant

Fans van de boeken serie weten natuurlijk al lang wat er verder gaat gebeuren in The Divergent Series. Maar 7 juni krijgen we eindelijk een vervolg op Allegiant. Ascendant is de laatste film in de Divergent reeks, so it better be good!

Despicable Me 3

En ook de Minions zijn weer terug! Deze gele mafketels zijn samen met hun baas Gru weer terg op het grote scherm. Gru komt in deze film zijn tweelingbroer Dru tegen wat een hoop rivaliteit oplevert. Als dat maar goed gaat! Je checkt onze gele vriendjes 28 juni in de bioscoop.

Zit er nog geen interessante film tussen voor jou? Check volgende week nog 11 andere films. Welke film wil jij gaan zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.