Nieuwe releases in 2017 deel 2

“My momma always said: life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get”- Forrest Gump

nieuwe releases

Er staan weer een hoop nieuwe films voor ons klaar in 2017. Voor iedereen zit er wel wat tussen en we kunnen ook weer genieten van oude bekenden! Lees vooral verder om te kijken hoe vaak je dit jaar in de bioscoop bent te vinden. Benieuwd naar films die wat eerder uitkomen? Check dan deel 1 van de nieuwe releases!

Spider Man: Homecoming

Wie kent hem niet? Spiderman is natuurlijk al hartstikke bekend. In dit deel zien we Peter Parker vijf jaar na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Hij probeert een normaal studentenleventje te leiden, maar als je Spiderman bent gaat dat natuurlijk fout zodra er weer een bad guy om de hoek komt kijken. Vanaf 6 juli kan je Spiderman én Tony Stark bewonderen op het grote scherm.

Cars 3

Voor Pixar fans zoals ik of ouders met jonge kids staat er weer een super vette Cars film op ons te wachten! Bliksem McQueen is weer terug, maar ook een nieuwe concurrent. McQueen crasht tijdens een race en moet hiervan herstellen. Toch blijft hij vastberaden om Jackson Storm te verslaan in de volgende race. Of hij daar in slaagt kunnen we vanaf 12 juli ontdekken!

War For The Planet Of The Apes

13 juli komt het vervolg op Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. Caesar krijgt te maken met het mensenleger van een nieuwe kolonel en gaat op zoek naar wraak. Wie er wint heeft de planeet voor zich, want als de mens verliest, zullen er alleen nog apen zijn…

Dunkirk

Aan het begin van de tweede wereldoorlog worden soldaten uit Canada, Groot-Brittanië, België en Frankrijk door het Duitse leger omsingeld op het strand van Duinkerken. En dus begint er een evacuatie van de soldaten, maar of dat wel zo veilig is, is nog de vraag. De film kan je vanaf 20 juli bekijken in de bioscoop. En een leuk weetje: er zijn beelden geschoten op de plek van de daadwerkelijke gebeurtenis in Duinkerken maar ook in Urk! Check hier de trailer:

The LEGO Ninjago Movie

Voor de kids komt er weer een nieuwe LEGO film aan! 5 ninja’s moeten hun eiland Ninjago verdedigen tegen schurken en monsters. Maar overdag moeten ze tegen een veel ergere vijand stand houden, namelijk school! Met onder andere Jackie Chan als stemacteur beloofd het een toffe film te worden. Vanaf 27 september is ie te zien op het witte doek!

De Wilde Veluwe

Nederland is veel mooie natuurgebieden rijk. Zo ook de Veluwe! Vanaf 28 september is de film De Wilde Veluwe te zien. Ontdek al het moois wat de Veluwe te bieden heeft en hoe dieren standhouden tegen de verschillende seizoenen. Neem een kijkje in het leven van bijvoorbeeld een everzwijn, edelhert, buizerd of een vos. Fan van de natuur? Dan is dit zeker een must-see!

Blade Runner 2049

In 2017 komen er veel vervolgen uit. Zo ook deze film. Blade Runner 2049 is namelijk een vervolg op de film Blade Runner uit 1982. Met acteurs als Harisson Ford en Ryan Gosling met hoofdrollen beloofd het een interessante film te worden. De nieuwe Blade Runner officier K ontdekt een geheim die de mensheid in chaos kan brengen. Tijdens deze ontdekking gaat K op zoek naar de vermiste Blade Runner uit de vorige film. De trailer geeft hoge verwachtingen, vanaf 5 oktober is deze film in de bioscoop te bewonderen.

Thor: Ragnarök

Naast Spiderman: Homecoming komt er nog een nieuwe film uit in het Marvel Universum. Vanaf 2 november kunnen we Thor weer bewonderen in Thor: Ragnarök. Dit keer moet Thor het opnemen tegen de Hulk om Asgard te redden. Tegelijkertijd moet hij ook Hela verslaan én komt Ragnarök eraan. Of dit allemaal gaat lukken zal je toch echt zelf moeten ontdekken in de bioscoop!

Paddington 2

De pratende beer is weer terug! Hij heeft een heerlijk leventje bij de Brown familie, totdat… In een antiek winkel komt hij een leuk pop-up boek tegen voor de 100ste verjaardag van tante Lucy. Om dit boek te kunnen kopen probeert hij verschillende baantjes. Maar als plots het boek gestolen blijkt te zijn doet Paddington er samen met zijn familie alles aan om de dief op te sporen. Deze grappige familiefilm is vanaf 13 december te zien.

Star Wars Episode VIII

Deel 8 van de populaire Star Wars films staat klaar! Het vervolg van The Force Awakens kunnen we vanaf 15 december in de bioscoop bewonderen. Er is nog niet veel informatie bekend en de eerste trailer moet ook nog komen maar het beloofd weer een heus spektakel te worden!

Pitch Perfect 3

The Bella’s zijn terug! Er is nog niet veel informatie over deze film uit maar het wordt vast weer een muzikale chaos. Natuurlijk zijn de bekende als Rebel Wilson en Anna Kendrick er weer bij. Vanaf 21 december zijn the bella’s weer te zien op het witte doek!

Zie je door de bomen het bos niet meer? No worries! De meeste bioscopen bieden een pas aan waarmee je voor ongeveer 19 euro onbeperkt films kan kijken. Zo heb je de Vue Movie Pass of Pathe Unlimited waarmee je je helemaal kan uitleven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.