Review: The Disney Book

“I only hope that we never lose sight of one thing-that is was all started by a mouse” – Walt Disney

p1020673Toen ik zag dat dit boek was uitgekomen, wist ik gelijk dat ik deze wilde toevoegen aan mijn boekencollectie! Een Disney boek wat niet alleen maar over Walt Disney gaat of alleen maar over één film, maar over alles van Disney. Daarom was ik ook erg blij toen ik The Disney Book kreeg voor mijn verjaardag van Chaira.

Inhoud    

Het is een dik boek van 195 pagina’s, dus je kunt er lekker lang over doen om het te lezen. Het boek begint met 5 mooie tijdlijnen: wanneer startte Walt Disney, wanneer kwam welke film uit etc. Vervolgens bouwt het boek op volgens de tijdlijn, dus het begint met verschillende pagina’s over Walt Disney en zijn p1020674werk, vervolgens de eerste lange speelfilm (Sneeuwwitje), enzovoort. Het mooie is dat er in dit boek veel verteld wordt over de ideeën van Walt Disney en over hoe elke film is gemaakt. Niet alleen de animatiefilms komen aan bod, maar ook de live-actions, zoals Pirates of the Caribbean en Cinderella.
Verder vindt je ook pagina’s over merchandise en de Disney parken.

Toevoegen aan je collectie


The Disney Book is een echte must have voor elke Disney fan en gelukkig ook gewoon te koop bij Bol.com voor een mooie prijs. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het boep1020679k in het Engels is. Ik heb mij er prima mee gered, maar het is wel handig om te weten.

Ik ben ontzettend enthousiast over dit boek en, zoals ik al zei, is het naar mijn mening een boek dat geweldig is als je van Disney houdt. Het boek bevat heel veel informatie en platen en is erg fijn opgedeeld in goede hoofdstukken, zodat het fijn te lezen is.

Geniet van heel wat fijne Disney uurtjes met The Disney Book!

p1020677

p1020681

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.