Stuur een kerstkaart naar een onbekende!

“Happiness is receiving unexpected mail”

kerstkaart naar een onbekende

We zitten alweer een tijdje in december dus wordt het bijna tijd om kerstkaarten te schrijven. Dit jaar krijg je bij een velletje zegels een extra postzegel. Deze kan je gebruiken voor een kerstkaartje naar die ene speciale persoon. Of, naar een onbekende! Hieronder vind je twee leuke acties waar je een kaart heen kan sturen.

Bezorg een geluksmoment

In Nederland zijn er veel ouderen die amper bezoek krijgen, dus laat staan een kerstkaart! Daarom heeft het ouderenfonds een actie op touw gezet. Via onderstaand adres kan je een kaart sturen en het Nationaal Ouderenfonds zorgt er samen met PostNL voor dat je kaart bij een oudere in ons land terecht komt. Let er wel op dat je de kaart vóór 18 december verstuurd!

Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD Bunnik.

Geef om een ander

Vanuit Vrienden van De Hoop is er een kerstactie. De Hoop helpt ouders, kinderen, jongeren, kwetsbare vrouwen, gevangenen, daklozen, verslaafden en oud verslaafden. Wil jij iemand een beetje hoop geven met kerst? Stuur dan een kaart! Dit kan op twee manieren. Via de website kan je een naam, of namen, aanvragen en die worden je dan via de mail toegestuurd en vervolgens kan je een kaart naar hen sturen. Of je kiest voor de tweede optie: je besteld een kaart via de website. Die wordt dan bij De Hoop gedrukt, bij deze drukkerij doen cliënten werkervaring op. Een kaart laten maken kost €2 en €1.50 hiervan gaat naar een maaltijd voor het inloophuis van De Hoop! Als je toch liever schrijft naar iemand die je kent, gebruik die extra postzegel dan voor iemand waar je normaal niet zo snel een kerstkaart heen zou sturen! Wie zou jij stiekem toch een fijne kerst willen wensen? Stuur dan diegene een kaart. Vind je zelfs dat niet leuk, gebruik dan de extra postzegel voor degene die een kaartje van je krijgt die wat meer aandacht verdient.

Naar wie ga jij kerstkaarten sturen dit jaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.