Tv-tip: Planet Earth 2

”The earth has music for those who listen”


Een paar jaar terug kon je genieten van de mooie serie Planet Earth. Nu is er goed nieuws, vanaf volgende week kun je kijken naar Planet Earth 2!

Het maken van de serie

De makers, die ook de eerste serie Planet Earth hebben gefilmd en gemaakt, zijn weer lang op weg geweest om de mooiste natuur te filmen en er een prachtige documentaire van te maken. Ze zijn maar liefst 4 jaar wezen filmen in 64 verschillende landen. Er werden nieuwe technieken, zoals bijvoorbeeld drones, gebruikt om de dieren van nog dichterbij te kunnen filmen. Bekijk hier een leuk fragment van een interview met één van de makers van de serie, bij RTL Late Night. Daarin word iets verteld over een spectaculair fragment wat te zien is in één van de afleveringen.

Afleveringen

Van Planet Earth 2 is een zesdelige natuurdocumentaireserie gemaakt. Het zijn niet zomaar lukraak zes afleveringen, nee, het is verdeeld in 6 verschillende thema’s. Zo is de eerste aflevering het thema Islands (eilanden) en die aflevering wordt vervolgd door Mountains (bergen), Jungles (jungle), Deserts (woestijn), Grasslands (graslanden) en Cities (steden). En met de muziek van Hans Zimmer er bij wordt het natuurlijk helemaal genieten!

Planet Earth 2 te zien op televisie

Deze prachtige natuurdocumentaireserie is vanaf 1 januari 2017 iedere zondagavond te zien om 20.20 uur op NPO1! En mocht je nu nog steeds niet overtuigd zijn om dit te gaan kijken, bekijk dan hieronder nog even de trailer van Planet Earth 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.