Een uitje voor iedereen: de Escape Room!

“Think outside of the box”

escape room

Het ideale uitje voor zowel de winter als de zomer: de Escape Room! Door heel Nederland vind je er genoeg zodat je altijd wat leuks kan doen met je vrienden. De verhalen en kamers verschillen per locatie waardoor je niet snel uitgespeeld bent. Ben je benieuwd of het wat voor jou is? Lees dan vooral verder!

Ready. Set. Go!

Voor de mensen die niet weten wat een escape room is: je wordt ongeveer 60 minuten met een team ‘opgesloten’ in een kamer. Hier moet je vaak iets vinden of je moet samen of alleen uit een kamer ontsnappen. Dit kan je bereiken door middel van allerlei hints, puzzels, opdrachten en sleutels. Nadenken en goed communiceren is dus letterlijk en figuurlijk key! Maar let wel op, de spelmakers willen je natuurlijk ook op het verkeerde been zetten, dus niet alle hints of voorwerpen zal je nodig hebben. Lukt het jou om de juiste hints te gebruiken en te ontrafelen?

Angst

Voor de mensen met claustrofobie of andere angsten zijn de meeste escape rooms wel te doen. Doordat je vaak al kan zien wat het verhaal is kan je makkelijk selecteren op spanning. Bij de ene escape room zal je misschien acteurs hebben terwijl de andere juist alleen maar voorwerpen en hints heeft. Vaak kan de deur gewoon van het slot blijven zodat je altijd even naar buiten kan als het je echt teveel wordt. Als je niet zeker weet kan je altijd even contact opnemen met de escape room maar vaak staat het er al bij. Het scheelt in ieder  geval al een hoop dat je samen met je teamgenoten bent!

Wil jij ook wat spanning en sensatie samen met je vrienden of collega’s? Check dan deze website¬†voor een escape room bij jou in de buurt en hun waarderingen! Lukt het jou om te ontsnappen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.