Update Happinessallaround

“When it rains look for rainbows, if it’s dark look for stars”

Even een ander artikel van ons dan je gewend bent. We hebben namelijk een update voor jullie met betrekking tot Happinessallaround. No worries, we blijven gewoon bestaan maar we willen toch graag wat met jullie delen.

Druk, druk en nog eens druk

Zoals jullie in deze blog kunnen lezen ben ik momenteel heel druk met een hoop leuke dingen. Misschien heb je al gemerkt dat het de afgelopen weken wat rustig is geweest hier en dat komt omdat ik simpelweg even geen tijd had om wat artikelen te schrijven. Ik hoop heel erg dat ik komende tijd weer lekker elke week iets kan plaatsen want ik vind het heerlijk om te schrijven en dingen met jullie te delen!

Ondertussen is Lise ook heel druk geweest. Ze heeft nu namelijk haar eigen bakbedrijfje! Dus als je wat lekkers zoekt voor in het weekend, tijdens een feestje of gewoon voor bij de high tea dan moet je vanaf nu bij Lise’s Bakery zijn! Zoals je snapt gaat daar best veel tijd inzitten. Dat betekent dat Lise heeft besloten om te stoppen met bloggen. Ze is zo druk met bakken en andere bezigheden dat het bij elkaar een beetje teveel is om ook nog een blog te schrijven. We vinden het allebei erg jammer maar ook begrijpelijk. Vanaf nu ga ik in mijn eentje verder al zien we vast nog wel eens iets van Lise voorbij komen!

Komende tijd zal ik wat tekstjes veranderen zodat het duidelijk is dat ik de blog nu leid maar verder blijf ik gewoon leuke dingen delen zoals jullie van ons gewend zijn!

Heb je nog tips of onderwerpen waar je graag wat over zou willen lezen? Laat het mij vooral weten in de reacties!

1 reactie

  1. Dag lieve dametjes, leuk om dit berichtje van Suzanne Stomphorst door gestuurd te krijgen. Ik ben haar moeder. Ik vul onderstaande vakjes in en zal dan nog meer van jullie lezen. Écht leuk! Lise, SUCCES met je bak talent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.