Waarom je nog even moet wachten met je tripje naar Disneyland Parijs

“Here you leave today and enter the world of yesterday, tomorrow and fantasy”

Disneyland Parijs

Als je van plan bent om komend half jaar een tripje naar Disneyland Parijs te gaan doen zou ik nog even wachten als ik jou was! Tenzij je graag Halloween of Kerst er wilt vieren natuurlijk. Maar ik zal je uitleggen waarom ik zelf nog even wacht!

Jubileum

Vanaf 26 maart viert Disneyland Parijs namelijk haar 25e verjaardag. Om die dag, en velen dagen daarna, extra speciaal te maken heeft Disney van alles gepland. Zo ondergaan veel attracties een upgrade en komt er een nieuwe parade en een nieuwe vuurwerkshow (Disney Illuminations). We weten allemaal dat Disneyland niet zo goedkoop is dus om alles uit je tripje naar Disneyland Parijs te halen kan je het beste nog even wachten

Attracties

Maar je kan ook juist nu gaan. Je favoriete attracties zijn wel gewoon open en er zijn veel acties dus is het juist ideaal voor jou! Hieronder vindt je in ieder geval een lijstje van attracties en wanneer ze gesloten zijn.

  • Big Thunder Mountain is nog gesloten tot januari 2017
  • Discoveryland Station is tot maart 2017 gesloten
  • Star Tours is nog gesloten tot maart 2017
  • Thunder Mesa Riverboat Landing is tot januari 2017 gesloten
  • Disney hotel Cheyenne is tot september 2017 gesloten
  • Studio Tram Tour is van januari tot maart 2017 gesloten
  • Space Mountain is van januari tot maart gesloten
  • Pirates of the Caribbean is van januari tot zomer 2017 helaas gesloten

Verder hebben Peter Pan’s Flight en It’s A Small World al een upgrade gehad. Bij de meeste upgrades gaat het om alles een nieuwe verfje geven en extra effecten toevoegen. Ook is de nieuwe show Mickey and the Magician al begonnen in het Walt Disney Studios Park.

May the force be with you

Wat leuk is voor de Star Wars en Marvel fans onder ons, de Studio Tram Tour: Behind The Magic krijgt na de upgrade scenes uit bekende films. Space Mountain wordt nu de Star Wars Hyperspace Mountain. En Star Tours krijgt compleet nieuwe scenes!

Sinds kort is bekend dat er een nieuwe dag parade komt die Disney Stars on Parade gaat heten. Verder komen er nog een prinsessenshow en een extra Mickey Mouse Happy Anniversary Disneyland Paris show.

Ook enthousiast? Wij in ieder geval wel! Wil je al gaan boeken om deze dingen met je eigen ogen te zien? Boek dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.