Wie is de Mol 2017: De kandidaten

“Trust nobody”

wie is de mol Bron: Avrotros

Vanaf 7 januari is je favoriete serie weer op televisie! Wie Is De Mol is weer terug en speelt zich dit keer af in Amerika. Benieuwd wie dit seizoen de kandidaten zijn? En geen geduld om te wachten tot de eerste aflevering waarin ze zichzelf voorstellen? Dan hebben we hier alvast een kort voorstelrondje!

Sanne Wallis de Vries

Sanne kan je van verschillende dingen kennen. Ze is cabaretiere en actrice. Ze heeft onder andere typetjes gedaan in Koefnoen en speelt in Mees Kees. Maar waar je haar onbewust zeker van kent is van de Albert Heijn reclames! Zij is namelijk de stem achter de aanbiedingen.

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen ken je misschien als persoon niet, maar zijn stem ken je zeker! Deze radio presentator heeft in zijn carrière in veel bekende shows en programma’s gezeten. Zo kan je hem kennen als voice-over van Idols en Eigen Huis en Tuin. Hij heeft aan zoveel radio programma’s meegewerkt dat het teveel wordt om op te noemen, maar je zal zijn stem vast herkennen!

Imanuelle Grives

Deze actrice ken je hoogstwaarschijnlijk van Alleen Maar Nette Mensen. Verder heeft Imanuelle meegedaan aan Expeditie Poolcirkel, heeft ze een gastrol in Flikken Maastricht gehad en heeft ze een rol in Celblok H.

Thomas Cammaert

Deze Vlaamse acteur kan je vooral kennen van een hoop musicals. Zo heeft hij in Soldaat van Oranje een tijd de rol van Anton vervuld en is hij alternate van Erik Hazelfhoff Roelsma geweest. Ook heeft hij in Wim Sonneveld de musical en HEMA de musical gespeeld.

Sigrid ten Napel

Sigrid kan je vooral kennen van de films Alleen Maar Nette Mensen en Prinses op de Erwt: een modern sprookje. Maar ook heeft ze in de videoclip van Nielson en Miss Montreal ‘Hoe’ gespeeld en is ze te zien in Penoza.

Afbeeldingsresultaat voor wie is de mol 2017 Bron: Het Parool

Jochem van Gelder

Dit is voor mij de enige kandidaat die ik gelijk kende. Jochem kan je namelijk kennen van een hoop kinder televisie programma’s. Zo heeft hij onder andere Willem Wever en Praatjesmakers gepresenteerd en heeft hij als artiest meerdere malen meegewerkt aan Het Feest van Sinterklaas.

Roos Schlikker

Roos is een schrijfster en journalist. Ze heeft onder andere gewerkt bij de Volkskrant, Het Parool en de Nieuwe Revu. Ook heeft ze al meerdere boeken geschreven waaronder Van Achter Het Behang Tot Over Je Oren. Ook heb je haar misschien wel eens bij De Wereld Draait Door voorbij zien komen.

Vincent Vianen

Vincent heeft de choreografie voor aardig wat shows gedaan. Hij heeft onder andere voor Ladies of Soul, So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle gewerkt. Verder is hij wel eens langs geweest bij RTL Late Night en heeft hij meegedaan aan Fort Boyard.

Yvonne Coldeweijer

Deze actrice is vooral onder de lezers met kinderen misschien bekend. Ze is een paar jaar het gezicht van Telekids geweest als Keet! en heeft gespeeld in Amika en De Club van Sinterklaas & Het Geheim Van de Speelgoeddokter. Ook heeft ze in de musicals Wicked en The Little Mermaid de hoofdrollen vertolkt.

Diederik Jekel

Als wetenschapsjournalist ben je niet altijd bekend bij het algemene publiek. Maar toch kan je Diederik ergens van kennen! Hij is regelmatig vaste gast bij De Wereld Draait Door, sprak op TedxAmsterdam en presenteerde de Nationale Wetenschapsquiz Junior.

Weer een hoop bekende Nederlanders, voor de een bekender dan voor de ander. Maar het belooft weer een goed seizoen te worden. Als je alvast het nieuwe molboekje in huis wilt hebben kan dat. Die bestel je namelijk hier. Heb jij nu al een verdachte?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.